Abrikos og pistacie kugler

  • Abrikos og pistacie kugler.

    25 g dadler
    50 g tørrede abrikoser (den brune slags)
    100 g mandelmel (kan købes færdig eller laves i kaffekværn)
    ½ spsk. kokosolie
    ½ tsk. stødt ingefær
    ½ tsk. kanel
    ca.50 g mørk chokolade
    20-25 g usaltede pistacienødder

    Blød dadler og abrikoser op i lidt kogende vand og blend til jævn konsistens.
    Mandel melet, krydderier og kokosolien æltes i massen med en gaffel og formes til mellemstore kugler. Chokoladen smeltes over vandbad og køles lidt af. Læg kuglerne på en gaffel, overtræk med chokolade og læg på bagepapir, drys med de hakkede pistacienødder.
    Stil i køleskab i ca. ½ time. Kan holde sig i ca. 1 uge i lufttæt boks i køleskab.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s